Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2013 » Mart » 21 » JU SREDNJA STRUČNA ŠKOLA - PLJEVLJA, Izvještaj aktiva Fizičkog vaspitanja
15.52.23
JU SREDNJA STRUČNA ŠKOLA - PLJEVLJA, Izvještaj aktiva Fizičkog vaspitanja
U okviru aktivnosti akcionog plana unapređenja kvaliteta rada aktiva, aktiv fizičkog vaspitanja ovih dana sprovodi niz aktivnosti  u poboljšanju uslova izvodjenja redovnog programa nastave, kao i van nastavnih aktivnosti.

Jedna od aktivnosti je realizacija nabavke sprava i rekvizita, koja je finansirana od strane Uprave za sport i mlade Crne Gore, u izosu od 1000,00 €. Prostor fiskulturne sale S.C. "Ada”, u kome se izvodi nastava fizičkog vaspitanja od skoro je ozvučen kvalitetnim muzičkim uređajem, pomoću koga će se uspješnije realizivati programski sadržaji iz modernog plesa i narodnih igara. Nabavljena je i "Bendž” klupa sa odgovarajućim tegovima, pilates lopte, strunjače i podmetači. U skorijem periodu planira se osposobljavanje i opremanje galerijskog djela fiskulturne  sale na kojem će se postaviti stolovi za stoni tenis i fitnes oprema. Time će se korisni prostor fiskulturne sale povećati za oko 120 kvadrata, u tri zasebne sale. Planiranom organizacijom rada i implementacijom savremene opreme, uslovi izvodjenja nastave kao i vannastavnih aktivnosti se podiže na veoma visok nivo.

U našoj Školi učenici se osposobljavaju za mnoga zanimanja od kojih neka zahtjevaju i veliko fizičko angažovanje i rad u veoma teškim uslovima. Cilj je da se kroz nastavu fizičkog vaspitanja učenicima pomogne da budu psiho-fizički sposobni i implementiraju svoja znanja stečena u školi i time zadovolje najviše standard njihovog budućeg zanimanja. Učenici će se osposobiti i za samostalnu primjenu savremenih sredstava rekreacije.

Slike se nalaze u fotoalbumu, rubrika slike škole.

 

 

Pljevlja, 21.03.2013.god.                                         

                                                                      AKTIV FIZIČKOG VASPITANJA
Društvene mreže