.

Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2015 » Mart » 25 » KRENULO SE OD NAJBOLJIH Interna evaluacija u Srednjoj stručnoj školi - Pljevlja
16.08.14
KRENULO SE OD NAJBOLJIH Interna evaluacija u Srednjoj stručnoj školi - Pljevlja

KRENULI SMO OD NAJBOLJIH

Interna evaluacija u Srednjoj stručnoj školi - Pljevlja

 

        Interna evaluacija u Srednoj stručnoj školi upravo je u toku i to počevši od 06.03. 2015. godine. I ovoga puta, kao što to obično biva, krenulo se od najboljih, odnosno od onih koji su na prošlogodišnjoj eksternoj evaluaciji imali najbolje rezultate.

        To su, prije svega, Aktiv crnogorskog – srpskog, bosanskog i hrvatskog jezika i književnosti i Aktiv nastavnika matematike. Na osnovu zvaničnog izvještaja objavljenog na sajtu Zavoda za školstvo, Aktiv crnogorskog – srpskog, bosanskog i hrvatskog jezika i književnosti imao je najbolju ocjenu ne samo na nivou Srednje stručne škole, već i na nivou svih stručnih škola u Crnoj Gori. Aktiv nastavnika matematike takođe je postigao najbolje rezultate i pokazao najbolji kvalitet rada u odnosu na aktive matematike u drugim crnogorskim stručnim školama.

        Nakon što su u prvoj sedmici evalucije članovi Uprave Škole (direktor, pomoćnik direktora i pedagog) prisustvovali na tri časa kod svih nastavnika matematike i maternjeg jezika, naredne sedmice hospitacija je obavljena u  aktivima stranih jezika  i Aktivu praktične nastave, a u toku je hospitacija u ostalim aktivima.

Tim za PRNŠ

Društvene mreže