.

Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2019 » Mart » 05

U Srednjoj stručnoj školi, na času sociologije za učenike II-8 , III-5 i III-7 odjeljenja , organizovana je i realizovana radionica na temu :Mladi i alkoholizam .Čas je održan u svečanoj sali škole.

Učenici su imali priliku da se kroz edukativne igrice , rad u grupama i izradu mini projekata više informišu o alkoholizmu kao bolesti zavisnosti, znacima alkoholizma, razlozima zbog kojih mladi počinju da pretjerano konzumiraju alkoholna pića kao i o posljedicama , prevenciji i liječenju alkoholizma< ... Detaljnije »

Datum: 05 Mart 2019

Dana 28.02.2019.godine, učenici odjeljenja III1, finansijski smjer bili su u posjeti Upravi lokalnih javnih prihoda Opštine Pljevlja. Naša tema za ovo okupljanje su lokalni javni prihodi i javni rashodi. Pomoć oko cijelog projekta pružila nam je profesorica Amira Čolak.

 

Doček je bio jako prijatan uz  društvo Dragomira Gospića, Gorana Bajića i Vladimira Džuverovića. Direktor Uprave lokalnih javnih prihoda Dragomir Gospić nas je upoznao sa radom lokalne uprave. Goran Bajić (diplomirani pravnik) je istakao značaj samog poreza u vezi prometa nepokretnosti koji propisuje Crna Gora. Porez na nepokretnost se utvrđuje u zavisnosti u kom dijelu grada se nalazi nepokretnost, od čega je napravljena, koji je materijal u pitanju. Što se ovog poreza tiče, porez nije isti i u Pljevljima i u Podgorici. U daljem izlaganju naučili smo sve o porezu na nasleđe i pokl ... Detaljnije »

Datum: 05 Mart 2019

 

Posjeta Rudniku ugljaU petak,01.03.2019.godine učenici odjeljenja I7, smjer Bravar posjetili sz mašinsku radionicu Rudnika uglja. Zajedno sa nastavnikom praktične nastave Darkom Gačevićem obišli su radionicu za sječenje materijala,strugarsku radionicu, bravarsku radionicu i radionicu za zavarivanje.

Zahvaljujemo se upravniku radionice Rudnika uglja Radenku Ostojiću koji je odobrio posjetu , kao i glavnom inženjeru Goranu Đondoviću koji je upoznao učenike sa mašinama, njihovim djelovima i principom rada.

Inače dva učenika pomenutog smjera oba ... Detaljnije »

Datum: 05 Mart 2019

Društvene mreže