.

Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2019 » Mart » 13 » Učešće na sajmu ženskog stvaralaštva
09.36.53
Učešće na sajmu ženskog stvaralaštva

U Pljevljima je 7 i 8.marta održan Sajam ženskog stvaralaštva. Manifestacija je bila izložbeno-prodajnog karaktera. Učestvovalo je 29 žena koje su izložile svoje proizvode. Prvi put su uzeli učešće i učenici osnovnih i srednjih škola, kao i 7 NVO. Srednju stručnu školu je predstavljalo preduzeće za vježbu,,Timber Mont’’, odjeljenje III-1 ekonomski tehničar. Mentor je profesorica Nada Jović. Priliku da pokažu svoju kreativnist imali su: Vučinić Tatjana, Alispahić Ilma, Bujaković Ljiljana, Delić Almina, Kotlaja Dajana, Bujišić Dejana, Tahiragić Dalila, Bekto Amela, Bašić Nejra, Vemić Srđan, Borović Pavle, Jović Miloš, Goločevac Aleksa, Dragaš Marko.

            Za učešće na sajmu učenici su pravili SUVENIRE OD DRVETA (magnete i priveske, tehnikom transfer slike na drvo). Povodom 8. marta u okviru sajma takođe su radili ,,STIHOVE NA DAR’’ sa tajanstvenim porukama, ružom i čokoladicom. Naši učenici su pokazali izuzetnu želju, kreativnost, rad i upornost tokom pripreme za sajam. Sa dosta truda i timskog rada uspjeli smo da uz manjak vremena, zbog obaveza u školi,  kao i u skladu sa materijalnim mogućnostima napravimo i izložimo naše suvenire i ostvarimo zapažen  uspjeh.

         Aktivno učešće učenika i nastavnika doprinosi preduzetničkom načinu razmišljanja i sticanju praktičnih znanja i vještina u kreiranju sopstvenog biznisa koja mogu biti dragocjena u daljem planiranju života i poslovne karijere.Zadovoljstvo je predstavljati svoju školu i pokazati kako se u njoj izgradjuje preduzetnički duh kod učenika i stvara ambijent medjusobnog povjerenja kroz timski rad.

Društvene mreže