.

Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2019 » April » 8 » Predavanje o elektronskom bankarstvu
14.35.55
Predavanje o elektronskom bankarstvu

U Srednjoj stručnoj školi je održano predavanje na temu elektronsko bankarstvo, 04.04.2019.godine. Na ideju o ovom predavanju došle su učenice IV3 odjeljenja, obrazovnog profila, ekonomski tehničar, bankarski smjer. Organizator ove aktivnosti je profesorica ekonomske grupe predmeta Amira Čolak. Učenice Jelena Plemić, Ljiljana Joknić i Ksenija Luković su govorile o elektronskom bankarstvu, plaćanju putem platnih kartica i mobilnom plaćanju kroz prezentaciju. Pored ovih učenica u realizaciji predavanja učestvovale su još: Lejla Džinović, Nikolina Gospić, Jovana Gomilanović, Vesna Opančina i Milica Malidžan.

Predavanje je držao menadžer Crnogorske komercijalne banke u Pljevljima, gospodin Dragiša Šljivančanin. Istakao je veliki značaj na CKB  GO – novu generaciju bankarstva. CKB GO servis je inovativna bankarska usluga koja omogućava obavljanje svih transakcija i upravljanje ličnim finansijama na Vašem računaru, mobilnom telefonu ili nekom drugom prenosivom uređaju. Objasnio nam je   način funkcionisanja plaćanja putem platnih kartica i mobilnog plaćanja u praksi, iznosu provizije, promjeni limita na bankomatu, limita za trgovinu u zemlji i inostranstvu. Takođe je bilo i riječi o svim povoljnostima CKB GO aplikacije i povoljnostima koje nudi svojim klijentima ova banka.

 

Učenice su postavile nekoliko pitanja gostu. Dobile su veoma kvalitetne odgovore. Predavanje se dopalo svim prisutnim. Atmosfera je bila prijatna i opuštena. Škola i Crnogorska komercijalma banka će i dalje nastaviti saradnju.

 

Predavanju su prisustvovali: direktor škole  Miljan Mitrović, pomoćnica direktora Milica Čolović, profesorice Nada Jović, Tanja Todorić, Marija Vučetić i učenici odjeljenja IV3, II1 i II3.

                                                                                                                      Učenice:

                                                                                                                      Joknić Ljiljana

                                                                                                                      Plemić Jelena

Društvene mreže