.

Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2019 » April » 16 » Posjeta Prvoj banci Crne Gore
06.58.48
Posjeta Prvoj banci Crne Gore

Dana 27.septembra 2018.godine, učenici odjeljenja IV3 obrazovni profil ekonomski tehničar – bankarski smjer posjetili su prostorije Prve banke Crne Gore filijala Pljevlja.Organizator posjete bio je predmetni nastavnik Amira Čolak.

 

Glavna tema posjete bili su poslovi platnog prometa u zemlji. Cilj posjete je bio da učenici uporede teoriju i praksu ove oblasti. U suštini sve ono što su nam sa zadovoljstvom ispričali u banci vezano za platni promet se poistovjećuje sa onim što smo učili i radili u školi izuzev praktičnog dijela budući da je tehnologija uzela maha i svakodnevno napreduje.

 

Posebno želimo da istaknemo gostoprimstvo i srdačnost zaposlenih u ovoj banci koji su i  pored velikog broja svojih obaveza uspjeli da izdvoje vremena za nas i pokažu nam dio svoje svakodnevnice. Veliku zahvalnost dugujemo Bojani Ječmenici menadžerki za privredu i stanovništvo koja nam je održala predavanje na najbolji mogući način. Na kraju smo sa zadovoljstvom napustili banku i uputili im poziv za posjetu našoj školi.

 

                                                                                           Učenice:

                                                                                           Luković Ksenija

                                                                                           Džinović Lejla

Društvene mreže