.

Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2019 » April » 22 » Drugo školsko takmičenje iz kuvarstva
07.38.41
Drugo školsko takmičenje iz kuvarstva

Dana, 27. marta 2019. godine, održano je Drugo školsko takmičenje iz kuvarstva. Takmičenju su prisustvovali svi nastavnici stručnog aktiva: Remzo Hrković, Duška Bjeković, Sandra Grbović, Gorica Manojlović, Tatjana Čabarkapa i Jelena Stanimirović.  Na takmičenju su učestvovali učenici svih razreda. Mentori učenicima su bile nastavnice: Gorica Manojlović, Sandra Grbović i Jelena Stanimirović. Osnovna namirnica je bila pileće meso. Ukupno je bilo pet grupa, a vrijeme pripreme jela za svaku grupu 60 minuta. Svi učenici su pohvaljeni od strane stručnog aktiva, jer su pokazali veliku posvećenost , snalažljivost, kreativnost i ljubav prema ovom poslu. Škola je za sve učenike, učesnike takmičenja, pripremila skromne, ali lijepe nagrade.

Učenici odjeljenja II-6 (Abazin Arman, Lučić Petar i Kovačević Aleksa) - Punjena piletina sa suvim šljivama i kajsijama (I mjesto)

Učenici odjeljenja III-5 (Slijepčević Adela, Vilić Demir i Tošić Stefan)   - Piletina sa sosom od pomorandže  (II mjesto)

Učenici odjeljenja II-8 (Beljkaš Anastasija, Miletić Ivana i Papović Lejla)  -  Rolovana piletina sa pršutom i trapistom (III mjesto)

Učenici odjeljenja IV-7 (Gogić Vuk, Potpara Ivan i Koruga Bojan)  - Rolovana piletina sa sosom od malina („Najljepši tanjir“)

Učenici odjeljenja I-6 (Simović Andrijana, Popović Balša i Vučetić Jovan) -  Piletina sa sosom od šampinjona  (Pohvala za učešće)

Društvene mreže