.

Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2019 » Maj » 18 » 8.MEDJUNARODNI SAJAM VIRTUELNIH PREDUZEĆA
08.50.53
8.MEDJUNARODNI SAJAM VIRTUELNIH PREDUZEĆA

U Kruševcu je od 10-12.maja održan . Učestvovale su 26 škola iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Našu školu je predstavljalo PZV,,TIMBER MONT“, učenici odjeljenja III-1 smjer ekonomski tehničar. Sajam je bio revijalnog karaktera.

 Prvog dana je bio organizovan prijem učesnika, za učenike pozorišna predstava i kasnije uređenje štandova. Sledećeg dana je sajam svečano otvoren i do 18h je trajalo sajamsko poslovanje. Posjetioci su mogli da pogledaju šta koje preduzeće nudi, koji asortiman robe i po kojim cijenama. Kreativnost učenika i uređenje štanda su bili poziv za sve učenike i posjetioce da trguju na sajmu. Roba se kupovala i prodavala virtuelno i plaćala  platnom karticom koja se dobijala na sajmu. Na kraju dana su se vršile zbirne uplate i isplate preko Centralne Virtuelne banke.Dok su učenici poslovali na sajmu za nastavnike je organizovan obilazak grada, a za učenike uveče druženje.

Trećeg dana se prije podne odvijalo sajamsko poslovanje, a za profesore je organizovan okrugli sto na temu ,, Budućnost sajmova virtuelnog preduzeća“. U 12h sajam je zatvoren. Učešće na sajmu i poslovanje je promocija škole, predstavljanje rada učenika i uspostavljanje dalje saradnje.

Na sajam su putovali direktor Srednje stručne škole Miljan Mitrović, mentor profesor Nada Jović i profesor Darko Gačević. Od učenika na sajamu su učestvovale: Alispahić Ilma, Bekto Amela, Bujaković Ljiljana, Bujišić Dejana i Vučinić Tatjana. Odlazak na sajam su omogućili pored Srednje stručne škole i sponzori: Autokomerc D.O.O., Dukat D.O.O i Hranom do zdravlja 2013 iz Pljevalja, na čemu smo im zahvalni.

Društvene mreže