Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2020 » Februar » 18 » Bankarski menadžment
07.18.44
Bankarski menadžment

U Srednjoj stručnoj školi Pljevlja 11.02.2020.godine, održano je predavanje na temu Bankarski menadžment. U realizaciji predavanja učestvovali su učenici IV1 odjeljenja, smjer ekonomski tehničar.

Učenice Nejra Bašić i Milica Starovlah su u sklopu prezentacije govorile o bankarskom menadžmentu. Gostujući predavači bili su izvršni direktor Prve banke Crne Gore poslovnice u Pljevljima, gospodin Abdulah Šulović i menadžer za privredu i stanovništvo, gospođa Bojana Ječmenica. Gosti su govorili o bankarskom menadžmentu i navodili primjere iz prakse. Atmosfera je bila prijatna i opuštena. Učenici i prisutni profesori pokazali su veliko interesovanje i postavljali su pitanja u vezi štednje, kamatne stope na štednju, povoljnostima kreditiranja, provjeri kreditne sposobnosti klijenta.

Prisutni su bili učenici IV1, IV5 i III9 odjeljenja, direktor škole Miljan Mitrović i profesorice Dara Đondović, Jelena Leovac i Tanja Čabarkapa. Mentori učenicima i organizatori gostujućeg predavanja su profesorice Amira Čolak i Aldina Strujić.

Društvene mreže