Pretraga
Brojač posjeta
Početna » 2020 » Februar » 26 » Ugledni čas na temu Deklaracije robe
14.10.39
Ugledni čas na temu Deklaracije robe

U Srednjoj stručnoj školi je 21.02.2020. godine, u odjeljenju I/5 – prodavač, održan Ugledni čas na temu Deklaracije robe. Cilj časa je da se pokaže povezanost modula Osnovi tehnike prodaje i modula Poznavanje robe. Mentori učenicima bile su profesorice Amira Čolak i Aldina Strujić.
Učenici su sa profesoricom praktične nastave Amirom Čolak napravili anketu koju su popunili njihovi poslodavci. Sara Drobnjak je predstavila rezultate ankete, nakon čega su ostali učenici vodili d
iskusiju u vezi sa anketom. Učenici koji obavljaju praktičnu nastavu u maloprodajnim objektima: AD “Žitoprodukt", “MTS Comerc”, DOO "AA", DOO "Denis", "Franca marketi", DOO "Hranom do zdravlja", DOO "Herc", DOO "Uno", su istakli da su tokom obavljanja prakse stekli nove vještine, znanja i upoznali se sa svim aspektima rada u ovim objektima. Izlagali su: Nikolina Vučinić, Sofija Balčin, Nina Vojinović, Teodora Mrdak, Kristina Gazdić, Hana Kaltak, Danilo Vulović, Milena Đuković, Nikolina Potpara, Hilda Džidić, Samira Duraković, Valentina Antonijević, Anđela Dujović, Jovana Ostojić i Zorana Knjeginić. U završnom dijelu časa Sara Terzić, Saška Leković i Valentina Šćepović govorile su o robi, njenoj upotrebnoj vrijednosti i deklaracijama, prikazujući pritom različite vrste deklaracija.
Atmosfera je bila prijatna i opuštena. Času su prisustvovale profesorice Jelena Drobnjak i Nataša Gačev
ić.

Društvene mreže