Pretraga
Brojač posjeta

Početna » 2022 » April » 6 » УЧЕНИЦИ У УЛОЗИ ПРЕДАВАЧА
06.19.12
УЧЕНИЦИ У УЛОЗИ ПРЕДАВАЧА

Ученице медицинског смјера у Средњој стручној школи: Цмиљана Лакетић, Милица Јовић и Јана Дајевић одржале су 5. априла 2022. године јавни час на тему Ментално здравље младих у циљу упознавања својих вршњака са проблемима на које млади људи наилазе у периоду адолесценције и путевима њиховог рјешавања.

Часу је, осим ученика и професора, присуствовала и екипа ТВ Пљевља. Озбиљна тема, бројна публика и телевизијске камере нису спријечиле ове ученице, будуће медицинске раднике, да своја знања и искуства подијеле са вршњацима из других образовних профила. Самоувјерен наступ, спојен са елоквенцијом и несумњивим познавањем тематике, заинтересовао је све присутне и довео до тога да се, након почетне инфериорности и неспремности за дијалог, знатан број њихових вршњака укључи у предвиђене активности износећи личне ставове о датој теми и дијелећи своја искуства са другима.

Задовољство предавањем истакли су и присутни ученици наглашавајући значај вршњачке едукације када су у питању теме о којима млади нерадо разговарају са родитељима и професорима.

Društvene mreže