Pretraga
Brojač posjeta

Početna » 2022 » April » 6 » ТРОДНЕВНИ АНДРАГОШКИ СЕМИНАР
06.24.58
ТРОДНЕВНИ АНДРАГОШКИ СЕМИНАР

Андрагошки семинар за наставнике општеобразивних и стручних предмета одржан је у просторијама Средње стручне школе 2, 3, и 4. априла 2022. године у циљу упознавања педагошких радника са специфичностима образовања одраслих у односу на образовање младих људи.

Предавачи на семинару су били: Љиљана Гарић (андрагог) и Александра Лалевић (педагог) из Центра за стручно образовање, као и Зорица Минић, психолог у Испитном центру Црне Горе. На тродневним радионицама је било ријечи о: значају вербалне и невербалне комункације, карактеристикама одраслих људи који се образују, изазовима са којима се на том путу срећу предавачи, цјеложивотном учењу, методама и техникама у раду са одраслима, значају правилног планирања рада, циљевима и исходима учења, као и о евалуацији и самоевалуацији у овом процесу.

Семинару је присуствовао директор Школе и двадесетак наставника из различитих актива. Ово је уједно била прилика да наставници изнесу своја искуства у раду са старијим полазницима неке обуке и затраже одговоре на различита питања из наставне праксе

Društvene mreže