.

Pretraga
Brojač posjeta
Početna » Arhiva vijesti

               Bivši učenik naše škole  Rade Grujičić je sada vrlo uspješan student Mašinskog fakulteta u Podgorici. Sa prosječnom ocjenom 9.94 u dosadašnjem toku studiranja izabran je da bude stipendista ATLAS  fondacije. Na svečanu ceremoniju dodjele Atlas stipendija  2012/2013 pozvani i prisustvovali su, između ostalih, roditelji i direktor škole Mervan Avdović.

... Detaljnije »

Datum: 25 Mart 2013

U okviru aktivnosti akcionog plana unapređenja kvaliteta rada aktiva, aktiv fizičkog vaspitanja ovih dana sprovodi niz aktivnosti  u poboljšanju uslova izvodjenja redovnog programa nastave, kao i van nastavnih aktivnosti.

Jedna od aktivnosti je realizacija nabavke sprava i rekvizita, koja je finansirana od strane Uprave za sport i mlade Crne Gore, u izosu od 1000,00 €. Prostor fiskulturne sale S.C. "Ada”, u kome se izvodi nastava fizičkog vaspitanja od skoro je ozvučen kvalitetnim muzičkim uređajem, pomoću koga će se uspješnije realizivati programski sadržaji iz modernog plesa i narodnih igara. Nabavljena je i "Bendž” klupa sa odgovarajućim tegovima, pilates lopte, s ... Detaljnije »

Datum: 21 Mart 2013

Učenici naše Škole su učestvovali na tribini u Budvi pod nazivom ,,TURIZAM, OKOLINA BUDVE, OSVRT NA CRNU GORU,,  koja  se održala 16. i 17. marta 2013.god.
Učenici su imali priliku kroz predavanja da bolje upoznaju sve turističke potencijale Budve i njene okoline. Posle dvosatnog predavanja zajedno sa učenicima i upravom  JU SMŠ ,,Danilo Kiš” i Nacionalne turističke organizacije,  krenuli su u obilazak kulturnih i istorijskih znamenitosti Budve. U cilju što boljeg upoznavanja i druženja učenika naše Škole i učenika iz Budve, odigrane su dvije prijateljske utakmice, jedna fudbalska i jedna košarkaška.

  ... Detaljnije »

Datum: 21 Mart 2013

Datum: 26 Feb. 2013

Poštovani prijatelji,

Uvaženi gosti,

Dame i gospodo Pljevaljska,

 

Kažu da je Milet Bašta stvorena da bi se na ovom čarobnom mjestu susretali mladi Pljevljaci sa svojim vršnjacima sa istoka i zapada. Bio je ovo tada jedan od rijetkih uređenih prostora na Balkanu. Od tada do danas ovdje se susreću mladi, sa svom svojom ljepotom i ljubavlju. Od tada pa do danas ovdje ne prestaje muzika, igra i pjesma.

... Detaljnije »

Datum: 14 Feb. 2013

Datum: 05 Feb. 2013

Tabelarni prikaz rezultata uspjeha učenika sa prvog polugodišta 2012/13
 • Detaljnije>>
 • Datum: 20 Jan. 2013

     Dana 20.12.2012. u okviru aktivnosti PRNŠ-a održana je prezentacija na temu : Mentorstvo nastavniku pripravniku.

      Prezentaciju je održala Tanja Todorić  u Sali za pismene zadatke . Cilj prezentacije je razmatranje  vještina i  znanja koja su potrebna uspješnom mentoru.

  Datum: 22 Dec. 2012


  Povodom Dana škole, 18. Novembra, u školi je održana  svečana sjednica Nastavničkog vijeća, kojoj su prosustvovali svi  radnici škole, penzioneri, članovi Školskog odbora i pozvani gost, gradonačelnik opštine Pljevlja gosp. Miloje Pupović. Radnicima škole koji su penzionisani u prošloj školskoj godini uručeni su prigodni pokloni. Prisutnima su se obratili predsjednik Školskog odbora gosp. Vladica Avramović i direktor škole. Nakon sjednice izveden je kulturno - zabavni program.

  ... Detaljnije »

  Datum: 08 Dec. 2012

  Predavanje na temu:

  ,,Prevencija u razumijevanju policijskih poslova i ovlašćenja''

  Jednočasovnom prezentacijom pred učenicima završnih razreda, za svako odjeljenje posebno, kontakt policajac gosp.Nedjeljko Svrkota je u toku decembra predstavio policijske poslove i ovlaštenja.

  Osnovni cilj ove aktivnosti je edukacija učenika završnih razreda JU Srednje stručne škole i podizanje nivoa znanja o poznavanju policijskih poslova i ovlašćenja. Cilj je bio da učenici, budući punoljetni gra ... Detaljnije »

  Datum: 07 Dec. 2012

  U okviru aktivnosti PRNŠ i aktiva matematike, u prostorijama JU Srednje stručne škole u Pljevljima, 06.11.2012. održan je ogledni čas iz matematike na temu: Uvođenje pojma brojnog niza. Čas je održala Tanja Todorić, prof.matematike. Času su prisustvovali profesori Danijela Dragaš i Bojan Strunjaš. Cilj časa je da se učenici odjeljenja III2 upoznaju sa pojmom niza i sa njegovom primjenom u ekonomskim naukama, biologiji arhitekturi, likovnoj i muzičkoj umjetnosti.  Slike sa PRNŠ-a

 • KLIKNI OVDJE
 • Datum: 18 Nov. 2012

  Prezentacija sa Nastavničkog vijeća 2012/13
 • Detaljnije>>
 • Datum: 08 Nov. 2012

  « 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 »
  Društvene mreže