Pretraga
Brojač posjeta
Početna » Arhiva vijesti

 

Dana 12.12.2017. godine, učenici obrazovnog profila ekonomski tehničar, bankarskog smjera, održali su Ogledni čas na temu: Vrste bankarskih poslova i formulari za odobravanje kredita. U organizaciji i izvođenju časa učenicima su pomagali predmetni nastavnici ekonomske grupe predmeta Amira Čolak i Marija Vučetić. U uvodnom dijelu časa prisutnim gostima, učenicima i profesorima, obratio se direktor škole Mervan Avdović, ističući zahvalnost predstavnicima NLB banke: vršiocu dužnosti gospođi Almi Mehonić i kreditnom referent gospodinu Tariku Dalagiji, za izdvojeno vrijeme i saradnju sa školom.

 

Kroz Power Point prezentaciju, kao korak upoznavanja, učenici su prisutnim približili viziju, vrijednosti i poslovanje NLB banke. Gosti iz NLB banke govorili su nešto više o vrstama bankarskih poslova i uslugama koje oni pružaju, elektronskom sistemu plaćanja i plaćanja putem mobilnih telefona i platnih kartica. Nakon izlaganja gostiju, učenice su imale priliku da postave nekoliko pitanja, kao npr.: ”Koliko su vaši korisnici ažurni po pitanju izmirivanja svojih obavaza?”, ”Na koji način doživljavate neku banku u Pl ... Detaljnije »

Datum: 12 Dec. 2017

Datum: 29 April 2017

Razvoj inkluzivnog obrazovanja je jedan od postavljenih prioriteta reforme obrazovanja u Crnoj Gori. Cilj obrazovanja i vaspitanja je da uz sistem zdravstvene i i socijalne zaštite, i u saradnji sa lokalnom zajednicom i civilnim sektorom, pruži usluga za zdrav, kvalitetan i siguran život djece.

Više o inkluzivnom obrazovanju, ai drugim temama možete saznati klikom na link  www.skolskiportal.edu.me
Datum: 29 Dec. 2016

Naš jubilarni 10. list Srednjoškolac možete vidjeti u rubrici "Školski list"

Datum: 22 Nov. 2016

Želim da Vas obavijestim da je Ministarstvo prosvjete Crne Gore postalo Nacionalni centar za Europass inicijativu.

Glavni zadaci Nacionalnog Europass centra - NEC Crna Gora jesu implementacija, koordinacija i promocija Europass inicijative. Njihov rad usklađuje Evropska komisija, a u sprovođenje svih segmenata inicijative aktivno je uključen i Evropski centar za razvoj stručnog obrazovanja (Cedefop). Glavni ciljevi nacionalnog Europass centra u Crnoj Gori su podsticanje mobilnosti i cjeloživotnog učenja kod građana Crne Gore zahvaljujući dokumentima osmišljenima u okviru inicijative Europass.

· Europass biografija – CV,
· Europass jezički pasoš,
· Europass mobilnost,
· Europass dodatak diplomi i
· Europass dodatak diplomi/sertifikatu

Europass dokumenti dostupni su u elektronskom obliku svim potencijalnim korisnicima u Crnoj Gori na stranici Nacionalnog Europass centra Crne Gore.

Link za stranicu se nalai ispod.

Datum: 04 Okt. 2016

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 15 16 »
Društvene mreže